Life Coaching

 

A coaching fogalma a sportpszichológiából ered, a coach edzőt jelent. Tekintettel, arra hogy nincs egy egységes definíciója sokféle meghatározása ismert. Van akiknek a teljesítmény növelése áll a középpontban, van aki egy elakadás átlépéséhez keresi az erőforrásait. Vannak dolgok, amikben megegyeznek a coaching folyamatok, hogy minden esetben egy folyamat, valamint nem tanácsadás és nem pszichoterápia. A folyamat során arra haladunk, amerre az ügyfél szeretne. A megfigyeléseimet visszajelzések formájában osztom meg veled. Kérdésekkel támogatom az önmagáért felelőséget vállaló coacheet. Fókuszban a jelen helyzet megértése és feltárása áll. Cél a megindulás a jövő felé. A múlt történéseivel csupán annyira foglalkozunk, amennyire hatással van a jelenre.

A coaching folyamat egy nulladik konzultációval kezdődik, ahol képet kapunk egymásról, majd ha megszületik az elköteleződés általában 5 alkalomra szerződünk. Egy ülés 90 perces, gyakoriságuk egy vagy két hét. A közös munka kereteit szerződés formájában rögzítjük. Számomra a coaching jelentése a gyakorló coaching folyamatok tapasztalatai során fogalmazódott meg. A coaching szerintem egy lámpás, amit az ügyfél saját igénye szerint használ. Ő dönt, életének mely területét szeretne megvilágítani, a lehetőség a kezében van, befogadóképessége és elkötelezettsége szabályozza a lámpás fényét.

Bármilyen kérdés felmerül benned a coachinggal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal!

Ifjúsági Coaching

Szeretek gyerekekkel dolgozni. Nagyon inspirál, amikor találkoznak azokkal a kérdésekkel, amik róluk szólnak. Mindig is érdekelt mit gondol maga a gyerek. A panaszok, a sikertelenségek gyorsan terjednek a közösségben, például nem figyel, piszkálódik…… no de mi a célja? A felnőtt ki tudja azt találni anélkül, hogy megkérdezné az érintett gyereket? Sokszor szembesülök a mai iskolai rendszer ”romboló” hatásával. Egyre több gyermeket érint, hogy nem tud megfelelni az iskola elvárásaihoz. Nagyon hiszem azt, hogy minden gyerekben van minimum egy dolog, amit igenis jól csinál, csak időt és energiát kell rá szánnunk, hogy láthatóvá tegyük. Kezdhetjük például azzal, hogy annak adunk hangot, amit már jól csinál.

Személyes Coaching

A személyes kapcsolódást és a jelenléti energiákat semmi sem helyettesíti, ezt egyre inkább megtapasztaljuk, így szeretettel várlak egy előre egyeztetett időpontban a Kosztolányi Dezső térhez (Budapest XI kerület) közeli irodában, barátságos légkörben.

 Ára: 10.000,-Ft/alkalom

Online Coaching

Az elmúlt évek hasznos tapasztalatokkal gazdagítottak mindannyiunkat, többek között, hogy megszűnt a távolság. Megbeszélés alapján választhatod ki melyik felület a legkényelmesebb számodra. Amiket eddig használtam: teams, skype, meets.

Ára: 8.000,-Ft/alkalom

 

 

 

Rendszertábla

A rendszertábla nagyon hatékony eszköz, hogy egy aktuális helyzetet vagy kapcsolati hálót láthatóvá tegyen. Az eszköz használatakor érzékelhetővé válik mindaz, ami beszélgetés közben a szavakon túl megjeleníthető például a táblára helyezett személyek viszonyai, kölcsönhatásaik.

 

 

 

Nulladik Alkalom

Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg az előzetes konzultáció idejét és helyét. Természetesen ez az alkalom megelőzi az elköteleződést, így teljesen költségmentes. Ezen az alkalmon kb 20-30 perces beszélgetésre számíthatsz.